Descargar Dibuixar un Arbre = Drawing a Tree (Bilingue Catalan-Ingles) en PDF de Alex Nogue

Descargar Dibuixar un Arbre = Drawing a Tree (Bilingue Catalan-Ingles) en PDF de Alex Nogue año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Dibuixar un Arbre = Drawing a Tree (Bilingue Catalan-Ingles)
 • Autor del libroAlex Nogue
 • Fecha de publicación: 16/9/2018
 • EditorialCOMANEGRA
 • Páginas del PDF: 176
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • ISBN: 9788415097914
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónArte
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 80
 • Descripción o resumen: L’arbre, un dels símbols més universals i un element intrínsecament vinculat al desenvolupament de la nostra cultura, esdevé, en aquest llibre, el pretext idoni per donar a conèixer alguns dels interrogants que la vivència de l’art contemporani planteja. L’artista Àlex Nogué obre les portes del seu procés de creació per fer visible com es desencadena la gènesi d’una obra d’art i posa a la llum les incerteses, les intuïcions i les aspiracions que comporta la creació artística. Dibuixar un arbre tracta de les similituds entre l’emoció que produeix un plançó al mig d’un bosc i l’emoció de traslladar-lo fins a l’interior d’una presó. De les diferencies de dibuixar un xiprer dret o abatut. Dels silencis i dels sorolls de les imatges. Del que una obra pretén i del que mai aconsegueix. Les imatges i els textos d’aquest llibre ens permeten transitar per l’interior de vuit processos de creació i ens mostren com els treballs artístics neixen i creixen. Per emmarcar l’experiència creativa en el context cultural contemporani Dibuixar un arbre s’inicia amb cinc reflexions d’autors que han viscut amb empatia aquest recorregut creatiu. Ells mateixos estan immersos de manera apassionada en la creació, producció, difusió o direcció de projectes creatius, i són: Eudald Camps, Xavier Franquesa, Rosa Pera, Víctor Sunyol i Àngels Viladomiu.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DjVu - EPUB - DOC - TXT - WORD - PDF. Compresión disponible RAR - ALZ - AZW4 - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Torrent - FileNurse - Google Drive - Filedropper - Amazon Drive - Zippyshare - MEGA

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Iván Martín Martínez
 • Fecha: 16/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.03 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Alex Nogue

Otros libros del género o colección Arte

Otros libros de la editorial COMANEGRA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018