Descargar L Increible Vestit Minvant en PDF de Romul Brotons

Descargar L Increible Vestit Minvant en PDF de Romul Brotons año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Increible Vestit Minvant
 • Autor del libroRomul Brotons
 • Fecha de publicación: 17/8/2018
 • EditorialALBERTI
 • Páginas del PDF: 168
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • ISBN: 9788472460904
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónArte
 • Valoración del libro: 4.73 de un máximo de 5
 • Votos: 58
 • Descripción o resumen: Com es banyaven les catalanes al segle XIX? Com era el primer vestit de bany? Quan aparegué el biquini? Quan fou autoritzat el topless a Catalunya?. Totes les respostes i moltes més, les trobareu a: l’increïble vestit minvant El vestit de bany és el mínim de roba que una societat està disposada a tolerar en públic i, per tant, constitueix el reflex moral d’un país i d’una època. Cap a 1860 va aparèixer la primera indumentària específicament concebuda per permetre el bany públic femení, el model princess, que deixava solament la cara i les mans al descobert, però la decidida incorporació de la dona als plaers de l’aire lliure faria que ben aviat s’iniciés una reducció imparable. De manera gens casual, els grans canvis socials experimentats durant els darrers dos-cents anys, especialment als païsoa occidentals, han anat acompanyats d’una vertiginosa nminva de les dimensions dels vestit de bany, amb una relació inversament proporcional entre el grau de desenvolupament i la quantitat de roba exigible. Dels bombatxos al tanga, passant pel mallot i el biquini, una història de moral, prejudicis, modes, sensualitat, audàcia i alliberament. O el que és el mateix: el prodigiós viatge de l’increïble vestit minvant El text va acompanyat de 255 imatges, provinents majoritàriament d’anuncis de l’època publicats en diaris i revistes, tant nacionals com estrangers.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - TXT - WORD - DOC. Compresión disponible ZIP - RAR - Z
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - SendGB - Mediafire - 1fichier - FreakShare - MEGA - Send U It - DivShare - Google Drive

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Camila Escudero
 • Fecha: 4/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.57 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial ALBERTI

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Arte