Descargar Enderroc i Reconstruccio en PDF de Carles Hac

Descargar Enderroc i Reconstruccio en PDF de Carles Hac año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Enderroc i Reconstruccio
 • Autor del libroCarles Hac
 • Fecha de publicación: 15/6/2018
 • EditorialAROLA
 • Páginas del PDF: 252
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • ISBN: 9788496639850
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónArte
 • Valoración del libro: 4.92 de un máximo de 5
 • Votos: 198
 • Descripción o resumen: L’assaig Enderroc i reconstrucció gira, persistentment i alhora ben diferentment, al voltant de l’impuls creatiu i del subsegüent procés de creació literària i artística. Aquesta reflexió circular i poètica va bastint un edifici textual al·legòric d’aquell impuls. I, tot al llarg del llibre, aquesta arquitectura simbòlica es va enderrocant i reconstruint per si mateixa mitjançant l’embat teòric d’interpretacions de l’obra d’artistes, poetes i filòsofs que han abordat les especificitats de la creació i de les seves conseqüències a diversos nivells, en les lletres, l’art, la societat i l’individu. Així, hi entren en joc raonaments i disquisicions a l’entorn de clàssics com ara els presocràtics, Kafka, Artaud, Novalis, Nietzche, Schiller, Lautréamont, Hegel, Jarry i molts més, i de pensadors, artistes i poetes contemporanis, com Lacan, Derrida, Deleuze, Guinovart, Miró, Tàpies, Ràfols-Casamada, Valls-Baqué, Bartolotzzi, Dolors Miquel, Eugènia Balcells, Brossa, Bauçà, i etcètera, o com alguns de ben joves, com, per exemple, Arnau Pons, Lluís Calvo, David Ymbernon, Martí Sales i Roger Costa-Pau, entre molts altres, contradictoris i fins i tot antagònics, tot passant per tendències i moviments (com el Romanticisme, les avantguardes i la postmodernitat) que han forjat la cultura contemporània. I ben sovint, el text. l’assaig, pren, sense cap salt abrupte ni estridències, la forma de paràboles que superen engrescadorament el marc de la raó com a eina de coneixement, la qual hi és qüestionada de soca-rel. El ensayo Derribo y reconstrucción gira, persistentemente ya la vez muy diferente, alrededor del impulso creativo y del subsiguiente proceso de creación literaria y artística. Esta reflexión circular y poética construyendo un edificio texto aleg&
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - WORD - TXTz - DOC - TXT. Compresión disponible XZ - ZIP - Z - CHM - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - Google Drive - Dropbox - Torrent

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Carolina Álvarez Álvarez
 • Fecha: 24/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.6 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial AROLA