Descargar Passar Comptes en PDF de Oriol Bohigas I Guardiola

Descargar Passar Comptes en PDF de Oriol Bohigas I Guardiola año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Passar Comptes
 • Autor del libroOriol Bohigas I Guardiola
 • Fecha de publicación: 24/3/2018
 • EditorialEDICIONS 62
 • Páginas del PDF: 160
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • ISBN: 9788429768831
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónArte
 • Valoración del libro: 4.83 de un máximo de 5
 • Votos: 179
 • Descripción o resumen: Un nou volum de les memòries d'Oriol BohigasSota el lema «Dietari de records», l'any 1989 Oriol Bohigas va iniciar la publicació de les seves memòries. Combat d'incerteses (1989), el primer volum d'aquestes particulars memòries, estava dedicat sobretot a la infantesa i la joventut. Dit o fet (1992), el segon, comprenia l'època de maduresa, des dels anys cinquanta fins als noranta. Amb la publicació del llibre que el lector té a les mans, Passar comptes, Bohigas, destacat referent progressista, reprèn vint anys després la seva vocació memorialista.Escrit i presentat com un dietari, Passar comptes cobreix l'interessant i convuls període que abraça des de mitjan 2007 fins a mitjan 2011. Amb el seu estil contundent i directe, l'autor descriu i comenta de manera incisiva i crítica la realitat social, política i cultural dels darrers anys. Configurat per una sèrie d'entradetes diàries curtes, algunes tan expressivament titulades com «La Biennale, ni carn ni peix» o «Catalunya maltractada i, potser, mal gestionada», Passar comptes aporta elements sòlids de reflexió per al debat cultural i urbanístic i per a la valoració de la situació de la política catalana actual. 
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - JPG - PDF - WORD - DOC - HTML - TXT - MOBI. Compresión disponible TAR.LZO - GZ - ZIP - LZ - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - Hostr - WeTransfer - Google Drive - MEGA - Amazon Drive - FreakShare - Mediafire - Gett - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Gonzalo Franco
 • Fecha: 22/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.85 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONS 62

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán