Descargar Lleida, Fonts i Escultures en PDF de Varios Autores

Descargar Lleida, Fonts i Escultures en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Lleida, Fonts i Escultures
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 13/2/2018
 • EditorialPAGES
 • Páginas del PDF: 182
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • ISBN: 9788499757414
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónArte
 • Valoración del libro: 3.94 de un máximo de 5
 • Votos: 191
 • Descripción o resumen: Un passeig tranquil, reposat. Amb ulls encuriosits. Potser amb noves perspectives, amb noves sensacions. Això és el que proposen els autors, a qui els agradaria transmetre la impressió que es pot caminar entre l’ànima d’artistes que al llarg dels anys han deixat la seva petjada a la capital de Ponent. Tot forma part de la vida d’una Lleida presidida per la Seu Vella i travessada pel riu Segre. Igual com les fonts destinades a aplacar la set o facilitar l’abastiment a les llars, algunes creades per evitar que es propaguessin les malalties, altres per pur desig ornamental. La càmera ha buscat apropar els detalls, allò que de vegades s’escapa a l’ull humà. La ploma ha procurat explicar-ho en paraules, informar sobre la seva autoria, cronologia, simbolisme o significat. Tots dos junts han intentat construir un llibre que inciti el lector a passejar entre les escultures urbanes i les fonts que contribueixen a dotar de bellesa i de personalitat aquesta ciutat. De vegades, no ens hi fixem. L’obra convida a parar-hi l’atenció que es mereixen.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TIFF - TXT - EPUB - PPT - CSV - PDF - FB2 - DOC. Compresión disponible RAR - IMG - TAR.GZ - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Torrent - Ivoox - FreakShare - Google Drive - JustBeamit - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Pascual López Pérez
 • Fecha: 1/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Arte

Otros libros de la editorial PAGES