Descargar Antoni Rovira i Trias: Arquitecte de Barcelona en PDF de Eloi Babiano

Descargar Antoni Rovira i Trias: Arquitecte de Barcelona en PDF de Eloi Babiano año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Antoni Rovira i Trias: Arquitecte de Barcelona
 • Autor del libroEloi Babiano
 • Fecha de publicación: 26/12/2018
 • EditorialVIENA
 • Páginas del PDF: 280
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • ISBN: 9788483304358
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónArte
 • Valoración del libro: 3.94 de un máximo de 5
 • Votos: 117
 • Descripción o resumen: Antoni Rovira i Trias, arquitecte municipal de Barcelona durant la darrera meitat del segle XIX, destaca com a autor d’alguns dels mercats més significatius de Barcelona (el Born, la Concepció, Sant Antoni i Hostafrancs, entre d’altres), de l’antic escorxador situat també a Hostafrancs i de diversos edificis i elements urbanístics ben coneguts a la ciutat —com ara el Museu de Geologia, la Font de les Tres Gràcies de la plaça Reial, el campanar de Gràcia, l’Ajuntament de Sant Martí de Provençals o el conjunt d’edificis del passatge del Comerç— i fora d’aquesta. L’any 1859 va guanyar el concurs per urbanitzar l’Eixample de Barcelona amb un interessant projecte basat en el creixement natural de la ciutat. Però aquest fet, paradoxalment, lluny de donar una nova projecció a la seva trajectòria professional, va fer caure el seu nom en l’oblit, ja que el Govern central, per motius que fins ara mai no s’han arribat a concretar, va decidir unilateralment aplicar un altre projecte per a l’expansió de Barcelona: el conegut pla Cerdà.En aquest llibre l’historiador Eloi Babiano pretén reivindicar la figura d’un excel·lent professional, un personatge avui encara pràcticament desconegut que, amb tot, va contribuir a fer més gran la història de la ciutat amb una visió sorprenentment moderna de l'arquitectura. Les més de 150 il·lustracions del volum, que inclouen fotografies històriques, projectes, mapes i gravats de l'època, així com fotografies actuals, complementen l'homenatge a la figura d'aquest insigne arquitecte.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TIFF - TXT - PDF - OEB - AZW3 - DOC - EPUB - WORD - FB2. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.Z
 • Servidores habilitados: Torrent - FileHosting - Uploaded - Mediafire - MEGA - Google Drive - Ivoox - BitShare - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Bruno Gómez González
 • Fecha: 1/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.75 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial VIENA

Otros libros del género o colección Arte

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018